Mierlo – Lange dagen, korte nachten en af en toe een beetje stressen om alles op tijd klaar te hebben. In het kort samengevat de laatste werkweken van het enthousiaste ondernemersechtpaar Yori en Kimberley Strijbos welke morgen, donderdag 12 april 2018 de deuren opent van hun nieuwe restaurant ‘Thuis! Eten en drinken’ gevestigd aan de Brugstraat 23 te Mierlo.

Afgaand op hetgeen de voorbije weken aan werk is verzet in het restaurant dat voorheen bekend stond als D’n Truffel en bij velen in het Mierlose kersendorp van oudsher bekend staat als dé ‘Cerise Bar’, dan is duidelijk dat de nieuwe restauranteigenaren flink wat in hun mars hebben én niet onbelangrijk, beide bijzonder veel zin in hebben in hun nieuwe uitdaging. “Een jongensdroom die uitkomt kun je wel zeggen. Ik heb altijd gezegd, voor mijn 30ste wil ik chefkok zijn en na mijn 30ste een eigen restaurant runnen”, aldus Yori met zijn 26 jaar een jaartje jonger dan zijn echtgenote Kimberley en al twaalf jaar actief binnen de horeca.

De laatste zeven jaar was hij werkzaam als chefkok bij het bekende restaurant ‘De 3 Gebroeders’ in Gerwen. Een prachtige zaak waar Yori al die jaren met veel plezier heeft gewerkt, veel heeft geleerd én bijzonder veel ervaring heeft opgedaan. Ervaring die het jonge stel nu goed van pas komt om hun restaurant op die wijze in te richten en aan te kleden zoals men voor ogen heeft. “Een warme sfeer moet er heersen, fris ogen, maar vooral moeten onze gasten er zich thuis voelen”, aldus Kimberley, de nieuwe gastvrouw van ‘Thuis! Eten en drinken’. Een naam die feitelijk genoeg zegt en zonder twijfel binnen niet al te lange tijd een vertrouwde naam zal zijn voor liefhebbers van een heerlijk middagje of avondje uit.

Nieuwe keuken

Met vereende krachten werd de voorbije weken het interieur en aanzien van het restaurantgedeelte en de zaal een nieuwe frisse en sfeervolle look aangemeten. De keuken daar en tegen ging geheel op de schop en werd vervangen door professionele moderne apparatuur. De keuken, het werkterrein van chefkok Yori waar de heerlijkste gerechten klaar gemaakt zullen worden. Van een eenvoudige sparerib, a la carte gerechten, een zakelijk 5-gangendiner of wellicht het verrassingsmenu. De komende tijd staat ook het 3-gangen openingsmenu voor slechts € 25,00 op de kaart. Even kennismaken met het nieuwe restaurant in Mierlo waar men niet alleen terecht kan voor een heerlijk hapje eten. Ook voor een babyborrel, koffietafel, brunch, (huwelijks)feest, vergadering of andere gelegenheid staat het jonge ondernemerspaar Yori en Kimberley Strijbos graag voor u klaar. En zoals Yori opmerkt: “Wat we doen, doen we goed” en iedereen is van harte welkom.

Morgen, donderdag 12 april 2018 staat om 17.00 uur de opening gepland van het nieuwe restaurant ‘Thuis! Eten en drinken’. Belangstellenden zijn van harte welkom en zullen ontvangen worden met een gratis welkomstdrankje. ‘Thuis! Eten en drinken’ is gevestigd aan de Brugstraat 23, 5731 HE Mierlo, telefoon 0492-432124. Openingstijden: Donderdag tot en met maandag, dagelijks vanaf 12.00 uur.