Over ons

Lees hier alles over ‘Thuis! Eten en drinken’ en bekijk de verschillende mogelijkheden die wij bieden met onze zaal en restaurant.

Bij ons thuis!

Welkom Thuis!

Yori Strijbos is het gezicht van restaurant Thuis! Eten en drinken. Thuis! heeft een Frans-mediterrane keuken waar chef-kok Yori aan het roer staat. Yori is de afgelopen 7 jaar werkzaam geweest onder andere als chef-kok van De 3 Gebroeders in Gerwen. “Ik heb mijn werk altijd met veel plezier gedaan en zie het als een nieuwe uitdaging om hier in Mierlo de draad op te pakken met mijn eigen restaurant. Een eigen bedrijf is altijd al mijn droom en ambitie geweest.”

De naam van het restaurant kwam niet zomaar uit de lucht vallen.  “We willen dat onze gasten zich hier thuis voelen. Ik wil als chef-kok met het team daarvoor garant staan.” En zo is ‘Thuis! Eten en drinken’ geboren. Naast een lunch of diner willen we er ook zijn voor gasten die alleen een drankje willen doen of lekker willen borrelen. Kortom u bent in goede handen bij Yori en zijn team.

Graag tot ziens bij ons Thuis!

 

Wat biedt Thuis!

Naast het restaurant waar u heerlijk kunt dineren en lunchen beschikt ‘Thuis! Eten en drinken’ ook over een prachtige zaal die voor meerdere doeleinde inzetbaar is.

Zakelijk

Een zakelijke lunch of diner? Bij Thuis! bent u aan het goede adres. Daarnaast is onze zaal ook zeker geschikt voor bijeenkomsten en kunnen wij verschillende arrangementen bieden hiervoor

Feesten en Partijen

Een verjaardag, personeelsfeest, babyshower niks is te gek voor onze zaal. De zaal van Thuis! is van alle gemakken voorzien zoals onder andere aparte toiletten. Ook voor feesten en partijen hebben wij geschikte arrangementen.

Koffietafel

Op zo’n emotionele dag is het fijn om in een huiselijke sfeer te genieten van een moment van rust en herinneringen te delen. Wij serveren onze verschillende arrangementen voor een koffietafel in onze aparte zaal. 

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Thuis! of over onze verschillende arrangementen kunt u altijd contact met ons opnemen.