Bistro-bar D’n Truffel aan de Brugstraat 23 in Mierlo is verkocht. Yori en Kimberley Strijbos zijn de nieuwe gezichten bij het restaurant met een nieuwe naam: Thuis! Eten en drinken. Het restaurant met een Frans-mediterrane keuken aan de doorgaande weg richting het centrum zou ermee stoppen zodra een geschikte overnamekandidaat gevonden zou zijn. Eigenaren Alphons en Ilona Kerstholt willen meer tijd aan hun gezin besteden.

Zij vonden een geschikte partij in het echtpaar Yori (27) en Kimberley (27) Strijbos uit Helmond. Zij zijn er aan toe om iets nieuws te beginnen. Ze zijn enthousiast en raken niet uitgepraat over hun plannen. Ervaring in de horeca heeft Yori Strijbos al. De laatste zeven jaar was hij werkzaam als chef-kok van De 3 Gebroeders in Gerwen. “Ik heb mijn werk altijd met veel plezier gedaan en zie het als een nieuwe uitdaging om hier in Mierlo samen met mijn vrouw de draad op te pakken met ons eigen restaurant. Een eigen bedrijf is altijd al mijn droom en ambitie geweest.”

Garant

Bij een nieuwe eigenaar hoort ook een nieuwe naam. De keuze is gevallen op Thuis! Eten en drinken. “We willen dat onze gasten zich hier thuis voelen. Kimberley en ik willen als chef-kok en gastvrouw daarvoor garant staan.”

Er zijn wel verbouwplannen. “De keuken gaat op de schop. Die is echt aan vervanging toe. Het restaurantgedeelte behouden we grotendeels in de huidige staat en sfeer. Daar hoeven we eigenlijk weinig aan te doen. Een likje verf, een beetje restylen. We willen vooral uitstralen dat we een restaurant zijn waar je gezellig en fijn kunt eten. Daarnaast kun je bij ons heel goed terecht voor feestjes. De geplande feestjes gaan de komende tijd gewoon door. Het is fijn dat er nu al een aantal mensen vertrouwen in ons heeft getoond en al reserveert. Dat voelt goed. Ook staan we open voor andere festiviteiten zoals muziekevenementen.”

Wat ideeën betreft heeft Strijbos nog heel wat plannen op het schap liggen. Deze kunnen variëren van fietstochten met een arrangementje tot aan kinderfeestjes. “Maar eerst moet de boel draaien. Wat dat betreft hebben de vorige eigenaren er een mooie zaak van gemaakt die goed loopt. We hopen dit voort te kunnen zetten op onze eigen wijze.”